Vanlige misoppfatninger om en virtuell agent

Begrepet “virtuell agent” har blitt brukt på mange forskjellige måter gjennom årene. I denne artikkelen skal vi diskutere hva det betyr i dag. En chat operatør er et program som kan samhandle med brukere gjennom tekstbaserte kommunikasjonskanaler. Disse applikasjonene er vanligvis utformet for å hjelpe bedrifter med å automatisere kundeserviceprosessene sine. De kan brukes til å sende ut automatiske e-poster, tekstmeldinger eller telefonsamtaler til kunder.

Her er noen misoppfatninger om chat operatør

  1. Virtuelle agenter er ikke ekte mennesker

Virtuelle agenter er programvare applikasjoner som kan simulere menneskelig interaksjon. De kan ha sine egne personligheter, følelser og motivasjoner. De kan til og med samhandle med andre virtuelle agenter. Dette får dem til å virke som ekte mennesker.

  1. Virtuelle agenter kan ikke gjøre alt

En chat operatør har ikke de samme egenskapene som en person. En virtuell agent kan bare utføre oppgaver som den er programmert til å gjøre. Hvis en virtuell agent får en oppgave som den ikke er designet for å fullføre, vet den kanskje ikke hvordan den skal fortsette.

  1. Virtuelle agenter er dyre

Kostnaden ved å opprette en virtuell agent er mye mindre enn å ansette en heltidsansatt. Dette betyr imidlertid ikke at virtuelle agenter er billige. Det er mange faktorer som avgjør prisen på en virtuell agent. Noen av disse inkluderer programmets kompleksitet, antall timer som trengs for å opprette programmet, og hvor lang tid programmet trenger for å kjøre.

  1. En virtuell agent er ikke en robot

En chat operatør kan betraktes som en robot som er programmert til å opptre som et menneske. Dette betyr at de er i stand til å forstå naturlig språk, har sin egen personlighet og til og med kan vise følelser. De kan også læres opp til å utføre visse oppgaver. Dette betyr imidlertid ikke at de er roboter. Faktisk er virtuelle agenter bare programvare applikasjoner som etterligner mennesker.

  1. De kan ikke erstatte dine ansatte

Virtuelle agenter erstatter ikke dine ansatte. I stedet jobber de sammen med dem. De kan hjelpe deg med å administrere virksomheten din bedre, slik at du kan fokusere på andre aspekter av å drive selskapet.

  1. Du må betale mye penger for å få en god virtuell agent

Du trenger ikke å bruke tusenvis av dollar for å ansette en virtuell agent. Det finnes mange gratis virtuelle agenter der ute som du kan bruke

  1. De er ikke kunstig intelligens

Virtuelle agenter er programvare applikasjoner som kan simulere menneskelig interaksjon. De brukes ofte i kundeserviceapplikasjoner for å samhandle med kunder over telefon. En virtuell agent kan bruke NLP-teknikker for å forstå hva brukeren sier og svare deretter. NLP er studiet av hvordan datamaskiner kan tolke og lære av menneskelig tale. I dette tilfellet lærer datamaskinen av kundens talemønstre og reagerer hensiktsmessig.

Konklusjon

De fleste har disse misoppfatningene om virtuelle agenter. Og de undervurderer hvor nyttige disse agentene er. Det kan være sunt hvis du bruker dem klokt.

About Mike Thompson

Michael Mike Thompson: Mike, a technology integration specialist, offers innovative ideas for integrating technology into the classroom, along with reviews of the latest edtech tools.
View all posts by Mike Thompson →